Drie mannen met een wereld aan ervaring hebben de handen ineen geslagen en de mouwen opgestroopt. Michiel Otterloo en Rutger-Jan Loenen hebben beiden ruime ervaring in de wereld van bouw, projectontwikkeling en vastgoedbeheer. Jan Willems is de man van organisatie, structuur en bedrijfsvoering.

Het sfeervolle kantoor van Interactive Blueprints is kenmerkend met de bakstenen van de oude Deventer stadsmuur. Hier werkt een saamhorig team van ruim 20 personen aan de ontwikkeling, service, verkoop en marketing van de producten FlexWhere, ED Controls en QR Controls. Het bedrijf groeit snel en werkt nauw samen met een gespecialiseerd team van twaalf software ontwikkelaars in India.

Klantgericht

Klantgericht

We denken in toepassingen en oplossingen waarbij de klantvraag centraal staat. Onze relatie met zowel nieuwe als reeds bestaande klanten is ons kostbaarste goed. Daar zijn we zuinig op.

Toegankelijk

Toegankelijk

Zowel wij als onze producten zijn toegankelijk. Wij weten waar we het over hebben en zitten daardoor op hetzelfde niveau als onze gebruiker.

Toekomstgericht

Toekomstgericht

Ontwikkelingen op het gebied van software en toepassingen, volgen wij op de voet. Dit vinden we niet alleen interessant, maar is ook van belang voor een naadloze implementatie van onze moderne systemen en applicaties in de toekomst.

Professioneel

Professioneel

Wij kijken samen met de klant naar hoe de processen lopen en hoe onze producten kunnen bijdragen deze processen te optimaliseren. Onze producten leveren kostenbesparing, geven visie en houvast.