Onze organisatie ontwikkelt zich snel. Zo snel, dat we onze naam zijn ontgroeid en we besloten hebben verder te gaan onder een nieuwe naam: Dutchview.

In een sterk innoverende markt als de onze, is het belangrijk dat niet alleen je producten, maar ook je merk bij de tijd blijft. Daarom hebben wij veel energie gestoken in het moderniseren van onze identiteit en uitstraling.

Met de naam Dutchview sluiten we beter aan op onze huidige producten én de producten die daar in de toekomst bijkomen. Hiermee onderstrepen we onze roots van een innovatief IT-bedrijf, waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareapplicaties. Oplossingen die organisaties in staat stellen slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun tijd en energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier. We make it easy on you.

Hoewel onze uitstraling verandert, blijven we als organisatie dezelfde koers varen. Met nog altijd dezelfde directie en bezetting leveren we de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn: klantgericht, toegankelijk, toekomstgericht en professioneel.


 

 

Onze innovatieve softwareapplicaties:    
Voor vragen zijn wij bereikbaar via : +31 (0) 570 572 214 of info@interactiveblueprints.nl